Billeder

Her er et lille antal billeder fra nogle at de fester jeg har spillet til. Da billederne er taget under private former er personernes ansigter gjort uidentificerbare.

Der er mange flere billeder på min side Facebook: www.facebook.com/retrodjdk.

Enkelt og smagfuldt

 

 

50 års fødselsdag

En flok danseglade jyder omkring de 50 gav den "en på hatten".

"Say oops upside your head". Gap Band, og der danses siddende på gulvet.
Der danses og grines.
Fælles afslutning, "always look at the bright side of life"

 

80erfest i privat firma

Der er meldt klar til firserfest i et privat firma. Ikke meget plads, men det gik, selv om der ikke var plads til spejlkuglen i dette tilfælde :-)

 

Og så skal der danses til bla tonerne fra Laban, Rick Astley og Gloria Gaynor.

 

 

Referencer

Tusind tak for din indsats igår :) Det gjorde du super godt. Ramte helt plet og fik skabt en rigtig god stemning. Der blev danset så meget, så både fødder og krop er noget slidte idag ( og hovedet, det er dog nok ikke musikkens skyld ;) )
(Tilbagemelding fra kunde efter en 50 års fødselsdag)En DJ på højt niveau. Taget lettede og gæsterne var 25 år igen til en 50 års fødselsdag. Selvom jeg har været live musiker i mange år og har spillet sammen med adskillige DJ's, har jeg aldrig, som her, oplevet at folk klappede og stampede i gulvet og Lars Strøm Valsted måtte give flere ekstranumre. Min varmeste anbefaling.

Lars Roed

Tak for en super aften, alle vi har snakket med, syntes at musikken var super, og det at folk kom fra de andre selskaber, for at danse med, må jo også indikerer at du ramte det helt rigtige ;-)
Feedback fra sølvbrudepar

 

Alle gæsterne roser dig til skyerne! Jeg har aldrig set min gamle faster på 50 danse - du forstod at sætte gang i festen! Vi er ovenud tilfredse med dig og dit arbejde! 1000 tak.
Brud efter bryllup

Vi nåede slet ikke at sige tak for din store indsats i går. Vi har været yderst tilfreds med det arbejde du har udført og din musik var med til at gøre fest super god.
Brudgom efter bryllup

Kære Lars
TAK - super indsats, alle var tilfredse, super situationsfornemmelse, bred "setliste" - kom snart igen ! YOU ROCK

René Foli, Souschef TEKO Design + Business, VIA University College

 

Lars var en stor del af at gøre det til en fantastisk aften og folk var i kanon-humør og feedback'en har været kanon. Musikvalget ud fra nogle hints vi mailede ham var også rigtig godt.  Noget vi virklig påskønnede var at han var meget omhygggelig med forberedelserne og skrev mig en opsummering efter hver gang vi havde talt i telefonen. Vi var aldrig nervøse om DJ-delen vil lykkedes, men Lars' tilgang gjorde at vi kunne være rolige om den del.
(Tilbagemelding fra kunde efter bryllupsfest)

Bryllup

 

Der er stillet op til bryllup et sted i Jylland