Retro DJ …fordi festen ikke kan gøres om!

Festen

Bryllupper

Brylluppet er måske den største fest i kommer til at holde nogensinde, og her er det vigtigt at intet kikser. Derfor gør jeg ekstra meget ud af forberedelserne til jeres store dag. Denne snak tager vi i god til inden brylluppet, så i kan slappe af og koncentrere jer om gæsterne og om at nyde dagen.

” Lars var en stor del af at gøre det til en fantastisk aften og folk var i kanon-humør og feedback’en har været kanon. Musikvalget ud fra nogle hints vi mailede ham var også rigtig godt.  Noget vi virklig påskønnede var at han var meget omhygggelig med forberedelserne og skrev mig en opsummering efter hver gang vi havde talt i telefonen.”

Jeg starter som regel med, at spille afdæmpet musik under middagen, men sørger også for at spille brudeparret til bords, spille sange ind når tjenerne kommer med dem; ja jeg kan endda sørge for klaverakkompagnement til mange af de melodier festsangene er skrevet på (hvilke sange jeg har kan du se her).

Efter i har danset brudevals skal der gang i festen, så med udgangspunkt i den musikstil vi har talt om inden brylluppet sørger jeg for, at alle – gamle som unge – får danset og moret sig. Jeg tager også meget gerne imod musikønsker fra jeres gæster undervejs.

Rund fødselsdag

Skal du holde rund fødselsdag, eller skal der bare danses igennem til festen på dagen, så klarer jeg også det. Nedenfor har jeg indsat en anbefaling, jeg har fået fra en kunde, hvor jeg spillede til hans 50 års fødselsdag.

“En DJ på højt niveau. Taget lettede og gæsterne var 25 år igen til en 50 års fødselsdag. Selvom jeg har været live musiker i mange år og har spillet sammen med adskillige DJ’s, har jeg aldrig, som her, oplevet at folk klappede og stampede i gulvet og Lars Strøm Valsted måtte give flere ekstranumre. Min varmeste anbefaling.”

Så skal du holde 40, 50, 60 eller 70 års fødselsdag eller andet i den stil, så er du velkommen til at kontakte mig.

80er fester

80erfester er min absolutte specialitet. Jeg har spillet mere end 1000 jobs som DJ i 80erne, og kender musikken fra det årti som min egen bukselomme.

Hvis du planlægger at holde en 80er fest er du velkommen til at sende mig en mail, hvis der er noget du er i tvivl om, eller du bare vil have et par gode råd.