Retro DJ …fordi festen ikke kan gøres om!

Musikken

Advarsel

Jeg er bevæbnet med en omfattende musiksamling, og jeg er ikke bange for at bruge den 🙂

Jeg har musik nok til at holde adskillige dages uafbrudt fest uden at spille det samme nummer mere end en gang.

Repertoire

Mit musikrepertiore spænder bredt, tidsmæssigt fra 50erne til de nyeste radiohits, fra hård rock til det sukkersødeste pop.

Hovedvægten er dog musik fra 80erne blandet med lidt fra 60erne, 70erne og de største radiohits fra 90erne og fremad.

Så, hvis din fest vil nyde godt af musik fra nedenstående navner, så kan du roligt booke mig

A-ha, Boney M, Culture Club, Danseorkestret, Eurythmics, Frankie Goes To Hollywood, George Michael, Human League, INXS, Johnny Hates Jazz, Kool and the Gang, Laban, Madonna, Nik Kershaw,  Olivia Newton-John, Prince, Queen, Rick Astley, Smokey, Tøsedrengene, U2, Village People, Wham, Yazoo, ZZ Top og mange flere.

Dine Forventninger

Jeg har en stor musiksamling, men der kan selvfølgelig være huller, så vi tager altid en snak om dine forventninger, inden du booker mig. Mener jeg ikke jeg kan løfte opgaven, så vil jeg hellere anbefale dig en anden, end at tage jobbet. Samtalen giver dig også en mulighed for at forelægge ønsker til numre, du gerne vil høre under festen. Har jeg dem ikke, så anskaffer jeg dem, hvis det er muligt.

Lydudstyret

Jeg spiller stadig vinylplader på rigtige grammofoner, naturligvis Technics SL1210 mk2, men det er ikke så tit jeg tager vinylpulten med længere. Den er både tung og uhåndterlig at have med.

I dag ligger hele musiksamlingen elektronisk på computere, som styres fra en MIDI controller, der ligner en mixerpult meget.

For din fest betyder dette, at jeg kan have en langt mere omfattende musiksamling med mig, og dermed er chancen for, at jeg har det nummer en af dine gæster gerne vil høre større.

Resten af lydanlægget dimensioneres efter, hvor mange personer der kommer til festen, og hvor stort lokalet er.

Lyset

Til en retrofest hører også retrolys, og her er spejlkuglen naturligvis et must. Jeg gør en del ud af, at lyset skal være flot og smagfuldt samtidig med, at det ikke kommer til at fylde hele lokalet med tivolilys 🙂